Live Chat Support

Live Chat Support

Stel direct je vraag aan onze support desk via de chat box rechtsonder aan de pagina. Zijn we niet online laat dan je bericht achter of gebruik het contactformulier.

Klanten login

Klanten login

Bent u al een trouwe klant van verhuuradministratie? Klik dan op de onderstaande button om in te loggen.

Inloggen VA

Contact

Contact

Staat uw vraag niet bij onze FAQ sectie? Geen probleem. Klik op de onderstaande button om naar onze contactgegevens te gaan.

Contacteer ons

Wat is Verhuuradministratie?

Verhuuradministratie is een online boeking- en reserveringssysteem voor de verhuur van vakantiehuizen, shortstay en longstay. Onze software is modulair opgebouwd en voor elk type klant toepasbaar, ofwel de software groeit met u mee.

Naarmate u meer huizen in de verhuur krijgt worden uw wensen & behoeften ook anders. Middels onze modulaire module’s kunt op elk gewenst moment de software upgraden!

U betaalt voor wat u gebruikt, dus nooit teveel!

Wat is RSpro© site manager?

RSpro® site manager is een zeer complete website toepassing waarbij u de verhuuradministratie real-time koppelt aan uw eigen responsive verhuurwebsite.

Waarom kiest u voor RSpro® ?

Het antwoord is simpel! Als klant van RSpro® krijgt u de “Totaaloplossing voor de verhuur”. Met de “Totaaloplossing” bedoelen wij niet alleen faciliteren van een softwarepakket, maar ook het meedenken en pro actief inspelen op kansen en bedreigingen in de recreatiebranche. Wij zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe verhuurtools zodat u als klant het beste uit de verhuur kunt halen. Zonder reserveringen heeft u immers niets aan onze verhuursoftware.

Ik heb maar een paar huizen in de verhuur!

Onze recreatiesoftware is ook uitermate geschikt voor de verhuur van een paar huizen. Vergeet Word of Excel en stap over naar een fantastisch verhuurpakket waarmee u gegarandeerd meer boekingen mee maakt. De prijs die u betaalt voor ons pakket heeft u met 1 tot 2 extra boekingen terugverdiend.

Vraag onze gratis demo aan en overtuig u zelf!

Directe koppeling met boekingsportalen?

Als eerste introduceerde wij een koppeling met Booking.com. Inmiddels biedt het programma een volledige integratie met Booking.com, Villas.com, Fijn op Vakantie en @Leisure zowel wat beschikbaarheid, prijzen als reserveringen betreft. Daarnaast biedt onze software de mogelijkheid om de beschikbaarheid van uw accommodaties op tientallen boekingsportalen automatisch bij te werken. Dat verkleint het risico van fouten en dubbele boekingen.

Kan ik klanten online laten betalen?

U kunt uw gasten online laten betalen? Wij hebben hiervoor speciaal de online betalingsmodule ontwikkeld. Betaal via Paypal, IDEAL, Creditcard, etc.

Prijzen online reserveringssoftware

U hoeft niet te investeren in de software. U betaalt een maandelijks bedrag voor het gebruik van onze software. De prijs wordt berekend aan de hand van het aantal vakantiewoningen, chalets of appartementen dat u verhuurt.

Prijzen zijn  vanaf € 44,95 per maand en zijn inclusief:

  • Hosting
  • Dagelijkse back-ups
  • Helpdesk en support
  • Nieuwe releases (4 tot 6 keer per jaar)
Gratis demo boekingssysteem

Wij bieden u als recreatieondernemer de mogelijkheid om op een snelle, efficiënte manier kennis te maken met Verhuuradministratie boeking- en reserveringssysteem.

We laten u zien hoe het verhuurpakket eruit ziet en hoe het werkt. Inclusief alle handige modules en tools.

Aansluitend kunnen wij u meteen een vrij nauwkeurige opgave doen van de kosten, toegespitst op uw situatie. En we lichten toe hoe we u zullen begeleiden bij de overstap of opstart.

Vraag gratis demo aan
Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!